Leden

Antwan Tuin Totaal bv

Droomt u ook van een mooie tuin? Waar elk seizoen zijn eigen karakter krijgt, waarbij uw tuin als verlengstuk van de woning dient? De professionele vakmensen van Antwan Tuin Totaal zijn graag bereidt om uw dromen te verwezenlijken Samen met u inventariseren we uw tuindroom en bespreken we de mogelijkheden: Zo creëren wij samen uw droomtuin. Tevens scheppen wij voor u meer vrije tijd, want wij ontzorgen u ook met tuinonderhoud. Uw tuin behoudt daarmee zijn topconditie: dat is pas echt genieten! Wanneer u tevreden bent, zijn onze gezamenlijke dromen uitgekomen.

BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning

BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning is al meer dan 45 jaar actief in de installatiebranche. Wij leveren en installeren airconditioning en klimaat beheersing voor particulieren en bedrijven. Verder levert en installeert Bako koel- en vriestechniek voor de zakelijke markt, zoals koel- en vriescellen, toonbanken, invriescellen, ruimtekoelingen en koelinstallaties voor speciale toepassingen.

Kees de bruin

Hoveniersbedrijf Kees de Bruin staat voor kwaliteit, service en duurzaamheid. Het is niet voor niets dat het alweer 30 jaar lang een gezonde reputatie hebben opgebouwd en beschikken over een zeer enthousiast en vakkundig team met liefde voor hun werk.Voor de gehele inrichting van uw buitenruimte, van grond tot groen: riolering en grondwerk, tuinontwerp aanleg en onderhoud, bestrating, beregening installaties, boomverzorging, gladheidbestrijding, speeltoestellen leveren installeren, inspecteren en valondergronden.

 

Vakgarage Esberg

Vakgarage Esberg is aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage. Wij bieden een full-service aanbod aan van alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden. Tevens hebben wij meer dan dertig jaar ervaring in de in- en verkoop van jong gebruikte auto’s.

E.T. Euro Trade Nederland BV

E.T. Euro Trade Nederland BV is inmiddels een bekende naam op het gebied van industriele gereedschappen. Voor industrie, luchtvaart en calamiteitsdiensten zijn wij een snelle toeleverancier van gereedschap, hijs-, hef- en hydrallische werktuigen, vijzels en veiligheidsartikelen. Wij zijn ISO 9001: 2008 en VCA* gecertificeerd en beschikken over een eigen bezorgdienst. Hebben een breed aanbod van artikelen en een “state of the art” werplaats alsmede een uitgebreide verhuurvloot van takels tot afperspompen en van slijpmachine tot brandblusser. Wij bieden u een compleet “tool management pakket” aan. Onze vakmensen staan dag en nacht klaar om -zelfs op locatie- te keuren, inspecteren of kalibreren dan wel onderhoud te plegen aan uw gereedschap.

 

W. van den Heuvel en zn bv

W. van den Heuvel en Zn bv gevestigd te Rhoon is een grond-, weg- en waterbouwbedrijf dat zich voornamelijk toelegt op het aanleggen van bedrijfsterreinen, straatvernieuwingsprojecten en grondverzet. Door de persoonlijke en directe benadering van de opdrachtgevers en ervaring van onze medewerkers zijn wij als organisatie zeer nauw betrokken bij een project. Doelstelling is door flexibiliteit en adequaat handelen kwaliteit te kunnen blijven waarborgen. Gedurende enige jaren zijn wij ons ook gaan toeleggen op het vernieuwen van trambaanconstructies in opdracht van de R.E.T. te Rotterdam. De tramlijn 20 over de Erasmusbrug is daar een voorbeeld van. Wij zijn sinds enige tijd ook in staat om t.b.v. het aanleggen en bouwrijp maken van bedrijfsterreinen de tekeningen en bestekken zelf maken, waardoor wij de klant een compleet pakket kunnen aanbieden. Van idee tot werkelijkheid.

SGS Roos + Bijl B.V.

We ontwerpen technische kabel- en leidingnetwerken voor distributie en transport, en verzorgen de begeleiding bij het aanleggen, verleggen of verwijderen van kabels en leidingen. Dat doen we binnen onze expertisegebieden olie, gas & chemie, energie, water en telecommunicatie. Onze engineers ontzorgen u, op alle vlakken en in alle fasen. Hierbij komt onze technische know how altijd van pas, of het nu gaat om grote of kleine infrastructurele projecten. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om met u mee te denken. Die beste oplossingen zullen en moeten er komen. Of het nu gaat om het ontwerpen van een tracé, het beheren van een netwerk, projectmanagement, een omgevingsscan, of ondersteuning bij complexe bestuurlijke belangenafwegingen.

Schouten Accountants

Schouten Accountants voor accountancy, fiscale begeleiding en advisering van mkb-ondernemers en particulieren. Voor de beste dienstverleining willen wij een stabiel contact met u. Daarom bieden wij klanten een vast aanspreekpunt. Onze medewerkers leren u en uw onderneming daardoor kennen. Dat vergemakkelijkt het tijdig bijsturen en signaleren van mogelijke problemen. wij zijn dan ook trots dat vele kalnten zich -al tientallen jaren_ door ons kantoor laten adviseren en begeleiden. De samenwerking zet zich vaak van generatie op generatie voort…. 

Vlierodam

Vlierodam B.V. opgericht in 1959, biedt u de kennis en ervaring op basis van 50 jaar ervaring en ontwikkeling als een producent van hijs-, hef- en sleepmaterialen. Al vanaf het allereerste begin zijn wij een toegewijd leverancier voor de offshore-, scheepvaart en bouw sector. Door de inzet van eigen productie- en test faciliteiten, deskundig personeel, adequate voorraad, twee spoelmachines en transport in eigen beheer zijn wij in staat u te bedienen waar en wanneer u wenst. Naast onze kwalitatief hoogwaardige productie van deze custom made materialen, bieden wij u tevens onze service op het gebied van (visuele) inspectie, testen, (her-) certificatie, advies en tuigage geheel volgens de huidige normen.

Machinaal timmerbedrijf de waard

Machinaal timmerbedrijf de Waard is er voor al uw ambachtelijk timmerwerk. Ramen, deuren, kozijnen, interieurbouw, meubilair, renovaties, verbouw en aanbouw. Kortom alles wat met hout te maken heeft. Sinds 1981 zijn wij gespecialiseerd en toonaangevend in de complete timmerindustrie. Gevestigd in Rhoon maar naast Rotterdam en omgeving werkzaam in het hele land. Wij hebben onze eigen bouwkundig ingenieur in dienst, die al uw wensen en ontwerpen op papier zet. Denk hierbij aan een door u bedachte kast die van de tekenkamer, na uw goedkeuring, de fabriek in gaat en later als eyecatcher in uw woonkamer staat. Maar ook uw complete aanbouw en bouwaanvraag worden hier getekend en geregeld. Wij gebruiken voor onze producten uitsluitend de beste kwaliteit houtsoorten zodat het eindproduct altijd van topkwaliteit is. bijsturen en signaleren van mogelijke problemen. wij zijn dan ook trots dat vele kalnten zich -al tientallen jaren_ door ons kantoor laten adviseren en begeleiden. De samenwerking zet zich vaak van generatie op generatie voort…. 

WE SUPPLY YACHTS BV

Headquartered in the Netherlands, from where we serve clients throughout the world, We Supply Yachts understands the unique requirements involved in meeting the needs of superyachts.

As your ultra-reliable onshore crew for delivering the best food, provisions and parts, we will ensure that every aspect of your onboard working life runs as smoothly and comfortably as possible.

Zoeteman

Bouw-en aannemingsbedrijf Zoeteman is een middelgroot bouwbedrijf dat actief is op het gebied van utiliteitsbouw, woningbuow, projectontwikkeling, verbouwingen, renovatie en onderhoud. Een begrip in de grote regio als het gaat om moderne en monumentale bouw voor particulieren en bedrijven. Kiezen voor Zoeteman is kiezen voor een flexibele, ambachtelijke en meedenkende bouwpartner. Op het gebied van de exclusieve woningbouw heeft Bouwbeddrijf Zoeteman in de loop der jaren een uitstekende repautatie opgebouwd. Wij bouwen woningen naar uw eigen specifieke wensen, welke in overleg met ons worden uitgewerkt of volgens een uitgewerkt plan van een door u gekozen architect. Bouwbedrijf zoeteman is lid van BouwNed (NVOB) en Bouwgarant en is een erkend Leerbedrijf. U bent dus altijd verzekerd van gegarandeerde kwaliteit.

Zondervan Techniek

Zondervan Techniek is een allround installatiebedrijf gespecialiseerd op 4 vakgebieden: loodgieters, verwarming, ventilatiewerk en koeling werkzaamheden. Er zijn vestigingen in Rhoon en Dordrecht en met ruim 45 mensen gespecialiseerd in onderhoudswerkzaamheden, renovatie en kleinsschalige nieuwbouw. Met betrekking tot duurzaamheid kan Zondervan een belangrijke partner voor u zijn. Inmiddels een enorme ervaring opgebouwd in duurzame installaties waaronder warmtepomp installaties, zonnecollectoren systemen en zonnepanelen.